Title Image

Informatieve bijeenkomst ZP Netwerk Westerveld in Havelte

Informatieve bijeenkomst ZP Netwerk Westerveld in Havelte

Dinsdagavond 16 mei was onze derde bijeenkomst dit jaar.  Hilda Kort heeft de website van ZP netwerk Westerveld  toegelicht en Erna Vergeer over onze Facebook activiteiten. Tenslotte vertelde Vincent Wiegers over Social Media.

De website biedt voor iedereen die deelneemt aan ZP Netwerk Westerveld een pagina waar een ieder zijn/haar bedrijf kan presenteren, er is een ‘smoelenboek’  zodat je weet wie wat doet. Nadat de betaling is afgerond, verschijnt je bedrijf op de website. Binnenkort komt er een besloten deel waar je als deelnemer meer informatie kunt vinden die voor ons als zzp`ers van belang kan zijn.

Op Facebook worden de nieuwe deelnemers aan jullie voor gesteld. Daar zorgt Erna Vergeer voor.  Zij neemt van zelf contact met je op als je je hebt opgegeven voor het netwerk. Dat zal zijn nadat de betaling afgerond is.

Gastspreker Vincent Wiegers heeft ons over “het zakelijk inzetten van social media” verteld. Met name Facebook is uitgebreid aan de orde gekomen.  Wij weten nu onder andere dat je als zp’er een haakje moet creëren, dat je niet bang hoeft te zijn voor overkill en hoe je kan adverteren met Facebook.

Daarna was er, zoals altijd ruimte om te netwerken!

 

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: