Title Image

Klarien van der Meulen

Van der Meulen Administraties

Klarien van der Meulen

Eemster 1a

7991 PP  Eemster

Klarien van der Meulen

Van der Meulen Administraties handelt al uw administratieve zaken af. Voor uw bedrijf maar ook voor u privé. Betrouwbaar, volledig en op tijd. We zijn zeer ervaren en denken actief met u mee.
Ons kantoor is sinds kort gevestigd in Dwingeloo (Heuvelenweg 1d naast pizzeria) en zal op termijn (na een grondige verbouwing) haar intrek nemen in de voormalige school in Eemster.

We zijn een klein bedrijf. Juist daarom zijn we actief betrokken bij uw bedrijf of huishouden en halen we het onderste uit de kan. Over belastingen weten we alles. Om u maximaal financieel voordeel te bezorgen, passen wij alle mogelijke regelingen toe.

In grote lijnen een plan voor een bedrijf? Met onze ervaring stellen wij een gedetailleerd bedrijfsplan voor u op, waarmee u de kans op een lening bij de bank vergroot. Ook van financieringsplannen weten we veel. Onderneemt u al langer? Dan is het misschien tijd te gaan investeren. Vaak is externe financiering daarbij onmisbaar. Wij schrijven, in nauw overleg met u, een helder financieringsplan en loodsen u door het bancaire systeem.

Specialismen:

  • Administraties en belastingaangiftes
  • Jaarrekeningen
  • Advies
  • Ondernemingsplannen
  • Financieringsaanvragen