Title Image

Pauline de Wilde inspireert op 10 oktober met “Lef tonen”

Pauline de Wilde inspireert op 10 oktober met “Lef tonen”

 

In het kader van samenwerken en versterken wordt deze avond georganiseerd door de drie ZP netwerken: ZP Meppel, Bruisend ZP de Wolden en ZP Netwerk Westerveld.

Is het voor jou een uitdaging om al je taken voldoende aandacht te geven en vol zelfvertrouwen je business onder de aandacht te brengen? Denk je wel eens na over de mogelijkheden van samenwerken?

Pauline vertelt onder andere hierover tijdens de inspiratiesessie “Lef tonen”. Lef om voor jezelf te kiezen, lef om verantwoordelijkheid te nemen, lef om te luisteren naar jezelf én naar anderen maar ook lef om je mening te laten horen. Ervaar wat de impact van zelfvertrouwen is.

Dat zou toch heerlijk zijn? Meer lef! En ondernemer zijn is LEF tonen, jezelf laten zien, verantwoordelijkheid nemen, luisteren naar jezelf en anderen. De keuze maken om te gaan samenwerken. Om toe te geven dat je niet alles zelf hoeft te kunnen. Heb jij het LEF om jezelf te laten zien?

Het belooft een interactieve, maar vooral ook inspirerende, avond te worden die geschikt is voor alle ‘ondernemende’ mensen!

Locatie: Blankenstein 140 in de zaal van de Rabobank in Meppel.
Opgeven bij Inge: ledenadmin@zpnetwekwesterveld.nl
De avond begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00) en duurt tot ongeveer 21.00 uur.
Tot 21.30 uur is er volop gelegenheid om te netwerken.

Voor deelnemers van de ZP netwerken is deze bijeenkomst gratis. Anderen betalen een kleine bijdrage van € 12.50. De avond is geheel verzorgd met koffie/thee, een hapje en drankje.


Pauline is al jaren succesvol gastspreker en netwerktrainer. Als presentatrice is ze bekend van o.a. programma’s als “Ondernemerszaken” en “Duurzaam ondernemen”. Als netwerktrainer weet zij, als geen ander, hoe je succesvol je netwerk kunt inzetten als je het belang inziet van (durven) samenwerken en jezelf tonen!

 

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: