Title Image

Peter Pont

VANECHTHOUT

Peter Pont

Boterveen 9

7991 PV Dwingeloo

foto peter
Ik ben een nuchtere operationeel manager met een grote denk- en realisatiekracht. Mijn focus is om samen met anderen creatieve, simpele en mooie oplossingen te vinden en te implementeren, om organisaties te helpen beter en efficiënter te werken.
Mijn kracht zit in mijn overtuiging dat voor alles een eenvoudige oplossing of verbetering te vinden is. Ik dring snel door tot de essentie en ben zeer besluitvaardig.

 

Meubels maken is mijn andere passie. Sinds een jaar ben ik de trotse eigenaar van VANECHTHOUT.nl, een Drentse Meubelmakerij. Hier doe ik wat ik heel graag doe: werken met écht hout van Nederlandse bodem. Bij VANECHTHOUT wordt modern vakmanschap gecombineerd met ambacht. Elk eindproduct is uniek en afgewerkt tot in de perfectie.
Mijn ambitie is blijvend een mooie balans te vinden tussen het management en de meubelmakerij. Als manager wil ik graag mijn expertise inzetten in tijdelijke projecten waarin ik al mijn enthousiasme en energie kwijt kan om een organisatie beter en efficiënter te maken. Als meubelmaker wil ik prachtige voorwerpen en meubels blijven maken.